Vladimir Putin s-a apucat de cântat pentru a învăţa engleză

Premierul rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu recent, acordat în emisiunea prezentată de Larry King, că încearcă să îşi îmbunătăţească nivelul cunoştinţelor de engleză şi că, în acest scop, a învăţat câteva cântece pe care le interpretează în această limbă, informează en.rian.ru.

101 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin s-a apucat de cântat pentru a învăţa engleză

Vladimir Putin s-a apucat de cântat pentru a învăţa engleză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat de Larry King dacă se simte pregătit să susţină un discurs în public în limba engleză, Putin a declarat: "Engleza mea este foarte proastă. Aş face bine să fiu precis şi să nu fac nicio greşeală în conversaţia cu tine. Profesorul meu m-a învăţat câteva cântece în engleză, pe care am început să le cânt. Nu seamănă cu un curs de engleză, ci mai mult cu o joacă".

Vladimir Putin a declarat, totodată, că va încerca să discute în limba engleză cu Larry King, cu ocazia unei vizite viitoare pe care jurnalistul american o va face la Moscova.

"Desigur, înţeleg destul de mult. În orice caz, aceste lecţii de engleză îmi oferă şansa de a comunica cu colegii mei fără ajutorul unui interpret, într-o atmosferă informală", a adăugat premierul rus.

Vladimir Putin a vorbit în limba engleză în cadrul ceremoniei de prezentare a candidaturii oraşului Soci pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014, cu ocazia unei sesiuni extraordinare a Comitetului Internaţional Olimpic, ce a avut loc în Ciudad de Guatemala în 2007, dar şi cu ocazia unui interviu acordat postului american CNN, în urmă cu doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici