Vocea lui Whitney Houston, afectată de droguri (Video)

Lansarea primului album al lui Whitney Houston din ultimii şase ani a fost amânată din cauza faptului că artista a avut probleme la corzile vocale după ce mai mulţi ani a fost dependentă de droguri.

81 afișări
Imaginea articolului Vocea lui Whitney Houston, afectată de droguri (Video)

Vocea lui Whitney Houston, afectată de droguri (Imagine: Mediafax Foto)

Anii de abuz de droguri i-au afectat atât de mult vocea încât, în momentul în care a început să înregistreze în studio noul album, Whitney, una dintre cele mai mari cântăreţe din istoria R&B, nu a mai fost în stare să cânte, informează mirror.co.uk.

Potrivit unor surse apropiate starului, aceasta nu mai putea cânta notele înalte de la propriul hit "I Will Always Love You".

Din acest motiv, producătorul Clive Davis, preşedinte al casei de discuri BMG, care se ocupă de albumul divei, a insistat ca aceasta să ia lecţii de canto.

"Fumase foarte mult şi a luat multe droguri. Vocea sa era de nerecunoscut. S-a investit foarte mult pentru a readuce vocea ei originală", potrivit sursei.

"Însă acum sună minunat - va impresiona pe toată lumea", a adăugat sursa.

Noul album, primul material discografic original din 2002, va fi lansat pe 10 noiembrie.

Melodiile de pe noul album au fost produse şi scrise de will.i.am, de la Black Eyed Peas, Sean Garrett şi Akon.

Cântăreaţa, în vârstă de 44 de ani, a jucat împreună cu Kevin Costner în celebrul film "Bodyguard" (1992) şi a devenit cunoscută şi apreciată de publicul internaţional datorită vocii sale impresionante.

Whitney Houston are în palmares 26 de premii American Music şi şase premii Grammy. Ea a realizat şi o performanţă încă neegalată, aceea de a se afla de şapte ori consecutiv pe primul loc în topurile de vânzări din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici