VOCEA ROMÂNIEI: Ultimele confruntări şi “cântecul decisiv” hotărăsc cine sunt concurenţii care ajung în etapa LIVE

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, se apropie de marea finală. Sâmbătă, 23 noiembrie, de la 20:30, la Pro Tv, este difuzată ultima serie de voci care se confruntă în duet pe scena la VOCEA ROMÂNIEI. Ulterior, concurenţii se întrec în etapa “cântecului decisiv”, totul pentru a prinde un loc în show-urile live.

22 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Ultimele confruntări şi “cântecul decisiv” hotărăsc cine sunt concurenţii care ajung în etapa LIVE

VOCEA ROMÂNIEI: Ultimele confruntări şi “cântecul decisiv” hotărăsc cine sunt concurenţii care ajung în etapa LIVE

Loredana, Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu, cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI, vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor în “combinaţii letale”, vorba lui Horia.
Vocile puternice se vor lupta de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite se vor mula pe piese alese “pe sprânceană” de antrenori, iar rezultatul va fi un spectacol din care nu vor lipsi controversele. Antrenorii se vor contrazice pe probleme legate de tehnică şi teorie muzicală. Nici împărţirea pieselor din confruntări nu va fi pe placul tuturor, iar replicile ascuţite vor fi la ordinea zilei în show-ul de sâmbătă.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite şi la concurenţii din celelalte echipe, gata să “fure” voci cu potenţial. Până acum, Smiley are la activ doi concurenţi “furaţi” - pe Adrian Nour şi Bogdan Olaru, Brenciu se poate lauda cu cea mai recentă “achiziţie” a sa - Andrei Hanghiuc, Loredana l-a adus în echipa ei pe Razvan Pasca, iar Moga i-a adăugat la lista de elevi pe Elena Salaru şi pe Gabriel Kisczuk.

După confruntări, se dă start-ul “cântecului decisiv”, etapă în care fiecare antrenor va alege doi concurenţi din echipa sa, iar aceştia vor interpreta din nou piesa de la audiţiile pe nevăzute. Doar una dintre cele două voci va merge mai departe în lupta pentru marele titlu.

Dacă “împunsăturile” dintre Moga şi Brenciu sunt de-a dreptul inevitabile, în această săptămână, Loredana va fi cea care îl va contrazice pe Horia minute în şir, însă antrenorul promite să nu se lase copleşit de “blondeţea” colegei sale. Ce are Lori să-i reproseze lui Horia şi cine va avea câştig de cauză rămâne de văzut în ediţia de sâmbătă a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. Prins la înghesuială de colegii săi la repetiţii, Smiley le va cere sfatul în legătură cu unul dintre dueturile pe care le-a pregătit.
Exorcizări, “apă sfinţită” şi multă ciocolată – de toate se va folosi Horia în show-ul de sâmbătă pentru a face faţă tensiunii ultimelor confruntări. Tot sâmbătă, Brenciu le va face “mai tinerilor săi colegi”, Moga şi Randi, un cadou în semn de pace: câte un body de bebeluşi pentru fiecare. Telespectatorii Pro Tv vor vedea în show-ul de săptămâna aceasta cum au reacţionat la surpriza “mogulul hit-ului românesc” şi “urechea sa dreaptă”, co-antrenorul Randi.

Etapa show-urilor live bate la uşă, însă concurenţii de la VOCEA ROMÂNIEI mai au încă două hopuri de trecut. Astfel, telespectatorii vor putea vedea sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 20.30, la ProTv, ultima ediţie înregistrată a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici