Voltaj lansează un videoclip filmat cu telefonul mobil

Trupa Voltaj lansează, joi, videoclipul piesei "Dematurizarea", care este filmat cu telefonul mobil, regia acestuia fiind semnată de Marian Crişan, premiat cu Palme d'Or la Cannes anul acesta, pentru scurtmetrajul "Megatron".

246 afișări
Imaginea articolului Voltaj lansează un videoclip filmat cu telefonul mobil

Voltaj lansează un videoclip filmat cu telefonul mobil

Potrivit Orange, videoclipul va putea fi vizionat în premieră pe site-ul www.orange.ro şi în portalul pentru mobil Orange World.

Scenariul şi regia videoclipului Voltaj sunt semnate de Marian Crişan, regizorul filmului "Megatron", care a obţinut la Cannes, în mai 2008, premiul Palme d 'Or pentru scurtmetraj.

Videoclipul a fost realizat cu un telefon mobil LG KS360.

"Ne place să experimentăm lucruri noi şi ne bucurăm că ne-am adăugat la palmares încă o premieră: primul videoclip filmat cu telefonul mobil. Acest proiect este unul foarte potrivit cu piesa noastră, «Dematurizarea» şi tocmai de aceea am fost încântaţi să-l realizam. Promovarea lui pe internet este un alt punct care ne-a atras şi suntem nerăbdători să vedem rezultatul", a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

"Ce ne-a atras de la început la acest proiect a fost ideea de a realiza ceva ce nu s-a mai făcut până acum pe piaţa de divertisment din România şi de a propune, totodată, oferte speciale clienţilor magazinului nostru online, Orange Web Shop", a spus Thierry Millet, director comercial Orange România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici