Voltaj vorbeşte despre ultimul album din carieră la videochat-ul apropo.ro

Trupa Voltaj vine miercuri, de la ora 17.00, la videochat-ul Apropo.ro pentru a le vorbi internauţilor despre ultimul album din cariera trupei.

227 afișări
Imaginea articolului Voltaj vorbeşte despre ultimul album din carieră la videochat-ul apropo.ro

Voltaj vorbeşte despre ultimul album din carieră la videochat-ul apropo.ro (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Accesând http://videochat.apropo.ro/ , utilizatorii îi pot asculta interpretând live melodii de pe cel mai recent album. De asemenea, pot afla amănunte despre ultimul album „V8” şi despre decizia de a nu mai lansa LP-uri în format convenţional.

Călin Goia, solistul trupei le va povesti fanilor cum este în viaţa de zi cu zi şi ce îi motivează pe colegii sai de trupă să meargă mai departe.

Utilizatorii prezenţi la videochat şi care demonstrează că sunt fani adevaraţi pot câstiga un tricou cu autograf semnat de trupa în direct.

După Anda Adam, Puya, GuessWho, Montuga, Laura Andreşan,Alb Negru şi Laura Cosoi, Voltaj continuă seria invitaţilor la videochat-ul Apropo.ro

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici