"Vrăjitoarele" s-au întors la Congresul PSD

Cele trei "vrăjitoare" care în cursul dimineţii au făcut descântece pentru a alunga "flacăra violet" din Congresul PSD, s-au întors, sâmbătă seară, la Romexpo, pentru o nouă şedinţă de "magie albă", susţinând că ele au alungat cearta din formaţiune.

13 afișări
Imaginea articolului "Vrăjitoarele" s-au întors la Congresul PSD

"Vrăjitoarele" s-au întors la Congresul PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cele trei vrăjitoare, Margareta, Vanesa şi Ioana, poartă câte un bol cu lumânări aprinse şi câte un coşulet cu cărţi de tarot, flori, o cruce de lemn cu Isus Hristos şi talismane. "Cum înfloresc florile, aşa să rodească şi să sporească ţara noastră şi să rodească PSD şi să fie în putere. PSD să fie la putere", rosteau cele trei femei.

Cele trei vrăjitoare au susţinut că au fost chemate de cineva din partid să apere PSD, refuzând să dea vreun nume.

"Noi am fost chemate de o persoană foarte mare din PSD. Am reuşit. Avem puteri. Am oprit disputa care a fost. Noi am oprit cearta şi disputa. A fost cât pe ce să iasă cu bătaie", au mai spus cele trei.

Mai mult, ele au prezis că PSD va reveni la putere.

"Am dat în cărţi şi am văzut că PSD iese la putere, împreună cu Geoană", a adăugat una dintre ele.

De asemenea, ele au mai spus că liderul PSD Mircea Geoană a fost atacat cu magie neagră, dar că ele l-au apărat cu ajutorul magiei albe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici