Vrei să vezi de aproape rochia de mireasă a lui Kate Middleton? Cât costă biletul la muzeul care expune obiecte de la nunta regală - FOTO

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o la nunta sa cu prinţul William va fi expusă la Palatul Buckingham pe timpul verii.

3040 afișări
Imaginea articolului Vrei să vezi de aproape rochia de mireasă a lui Kate Middleton? Cât costă biletul la muzeul care expune obiecte de la nunta regală - FOTO

Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oamenii pot vedea rochia în valoare de 250.000 de lire creată de casa Alexander McQueen, precum şi alte articole care au fost folosite de ducesa de Cambridge în ziua nunţii, scrie dailymail.co.uk.

Rochia din satin şi organza cu un corset de dantelă, creată de Sarah Burton, considerată un veritabil "secret de stat" până în ziua nunţii (29 aprilie, n.r.), a stârnit admiraţia publicului, dar şi a marilor creatori de modă.

Buchetul de mireasă şi chiar tortul de nuntă vor fi expuse în muzeul de la Palatul Buckingham. De asemenea, vizitatorii muzeului pot vedea de aproape cerceii cu diamante pe care Kate i-a purtat şi tiara din 1963, decorată cu 1.000 de diamante. Bijuteria i-a fost împrumutată ducesei de Cambridge de către Regina Elizabeth a II-a.

Invitaţii la nunta regală nu au putut să guste din celebrul tort de nuntă, care a fost conservat cu mare grijă, mâncând în schimb o prăjitură cu ciocolată, preferata din copilărie a prinţului William.

Aceste exponate ar putea face ca numărul de persoane care vizitează palatul să depăşească recordul de 420.000 obţinut în anul 1994.

Palatul Buckingham va fi deschis pentru public în perioada 23 iulie - 3 octombrie, biletul de intrare costând 17,4 lire sterline (20 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici