Whitney Houston, internată într-o clinică din Paris - VIDEO

Cântăreaţa americană Whitney Houston a fost internată într-o clinică din Paris din cauza unei rinofaringite cronice şi a unei infecţii a cărei cauză nu a fost identificată, au declarat, miercuri, apropiaţii artistei.

281 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston, internată într-o clinică din Paris - VIDEO

Whitney Houston, internată într-o clinică din Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Whitney Houston, în vârstă de 46 de ani, şi-a anulat primele patru concerte din turneul său european.

Casa sa de discuri, Sony Music, a confirmat într-un comunicat că starul american "suferă de o infecţie respiratorie".

Trei alte concerte în Marea Britanie au fost anulate: cele de joi şi vineri de la Manchester şi cel de pe 11 aprilie de la Glasgow, a anunţat Sony Music.

"Se pare că a răcit în avion. (...) Se bucura foarte tare că avea concert la Paris", a declarat, marţi seară, producătoarea Jackie Lombard.

Aceste patru concerte au fost reprogramate pentru 1 mai la Glasgow, 1 iunie la Paris şi 16 - 17 iunie la Manchester.

Circa 30 de concerte din turneul european al cântăreţei sunt programate până în iunie, în oraşe precum Birmingham, Nottingham, Newcastle, Londra, Dublin, Milano, Roma, Zurich, Berlin, Copenhaga, Stockholm şi Helsinki.

Video Stirileprotv.ro

În 2009, Whitney Houston a lansat primul album de studio după o pauză de şapte ani - "I Look To You" -, care a intrat în topul U.S. Billboard 200 pe locul întâi. De asemenea, reprezentanţii casei de discuri a artistei, Arista, au anunţat că albumul a debutat pe locul întâi şi în Canada, Germania, Italia şi Elveţia. Lansarea acestui material discografic a marcat revenirea lui Houston în lumina reflectoarelor, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme personale şi profesionale, presa americană afirmând la un moment dat că artista se află la un pas de moarte.

În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana şi cocaină.

Însă după ce a divorţat de soţul ei, rapperul Bobby Brown, în 2007, şi a câştigat custodia fiicei sale, Bobbi Kristina, artista americană şi-a plănuit cu minuţiozitate revenirea pe scena muzicală.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu mai multe Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.

Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cele mai bine vândute melodii din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici