Whitney Houston despre mariajul cu Bobby Brown: coşmar format din droguri şi certuri - VIDEO

Cântăreaţa Whitney Houston a declarat, într-un interviu difuzat, luni, de posturile TV americane, că viaţa cu fostul său soţ, Bobby Brown, a fost un coşmar format din droguri şi certuri, acesta pictând chiar "ochi diabolici" pe pereţii dormitorului lor.

1444 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston despre mariajul cu Bobby Brown: coşmar format din droguri şi certuri - VIDEO

Whitney Houston despre mariajul cu Bobby Brown: coşmar format din droguri şi certuri - VIDEO

Bobby Brown şi Whitney Houston

Celebra cântăreaţă americană, în vârstă de 46 de ani, şi-a făcut revenirea în muzică după o pauză de şapte ani. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana cu cocaină.

Cuplul a divorţat în aprilie 2007, după o căsnicie de 15 ani.

Houston a declarat că, de-a lungul zilelor scăldate în narcotice, Brown spărgea obiecte din casă şi, la un moment dat, a început chiar să picteze ochi pe pereţii dormitorului lor.

"Ochi diabolici te priveau din orice punct al camerei", a mărturisit Houston. Ea a adăugat că Brown, un cântăreţ care s-a bucurat de succes cu hitul "My Perogative", picta pe covoare, pereţi şi uşi folosind spray-uri cu vopsea.

"Mă uitam şi ziceam «Doamne, ce se întâmplă aici de fapt?»", i-a spus Houston lui Winfrey.

Artista a mai povestit că dependenţa sa s-a agravat într-atât încât mama sa, cântăreaţa soul Cissy Houston, a venit într-o zi la ei acasă cu un ordin judecătoresc şi, ajutată de poliţie, a forţat-o să se înscrie într-un program de dezintoxicare.

"Ea mi-a spus: «Nu am să te pierd acestei lumi. Nu te voi pierde Satanei... Îmi vreau fata înapoi»", şi-a amintit Houston. "Ea mi-a mai zis: «Ori faci cum spun, ori o să apărem la TV şi tu o să îşi anunţi retragerea din carieră»", a adăugat cântăreaţa.

De asemenea, Whitney Houston a mai declarat că, pe perioada mariajului său cu Brown, a încercat să-şi ţină "sub control" faima şi cariera care a înflorit odată cu filmul "The Bodyguard" din 1992 şi cu hitul "I Will Always Love You".

"Ceva se întâmplă cu un bărbat atunci când o femeie e mai faimoasă... Am încercat să stau liniştită o vreme. Spuneam «Eu sunt doamna Brown, nu-mi spune Houston", a povestit ea.

Brown, într-un interviu acordat programului TV "The Insider" înainte de apariţia fostei sale soţii în show-ul lui Oprah, a declarat că el şi soţia sa s-au "stricat" unul pe celălalt.

"Nu cred că ea m-a rănit pe mine sau că eu am rănit-o pe ea", a spus el. "Cred doar că am avut... o căsnicie care a avut suişuri şi coborâşuri şi nu mulţi oameni ne-au înţeles", a adăugat acesta.

Interviul pe care Houston l-a acordat vine după ce, în urmă cu două săptămâni, şi-a lansat primul album de studio după o pauză de şapte ani - "I Look To You" -, care a intrat în topul U.S. Billboard 200 pe locul întâi. De asemenea, reprezentanţii casei de discuri a artistei, Arista, susţin că albumul a debutat pe locul întâi şi în Canada, Germania, Italia şi Elveţia.

În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia.

Însă după ce a divorţat de soţul ei, rapperul Bobby Brown, în 2007, şi a câştigat custodia fiicei sale Bobbi Kristina, artista americană şi-a plănuit cu minuţiozitate revenirea pe scena muzicală.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu mai multe Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.

Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993, şi care a devenit una dintre cele mai bine vândute melodii din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici