Whitney Houston, pe primul loc în topul Billboard

Whitney Houston a avut o revenire record în industria muzicală americană, situându-se pe prima poziţie a topului Billboard cu 305.000 de copii vândute din albumul “I Look To You”, informează BBC News Online.

71 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston, pe primul loc în topul Billboard

Whitney Houston, pe primul loc în topul Billboard cu albumul "I Look To You" (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Whitney Houston, pe primul loc în topul Billboard cu albumul "I Look To You" (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"I Look To You" este primul album pe care cântăreaţa l-a înregistrat după 2002 şi este, totodată, cel care a avut cele mai multe vânzări în decurs de doar o săptămână. În plus, albumul este şi cel mai bine vândut de o cântăreaţă în Statele Unite anul acesta.

Whitney Houston şi-a lansat albumul "I Look To You", primul ei material discografic din ultimii şapte ani, într-o conferinţă organizată la hotelul Mandarin Oriental din Londra, unde celebra cântăreaţă americană s-a prezentat într-o formă fizică de invidiat.

Timp de aproape un deceniu, Whitney Houston a dispărut de pe scena muzicală internaţională, din motive personale, însă, în ultimii ani, a luptat pentru a-şi pune ordine în viaţă.

În 2001, Whitney Houston şi-a şocat fanii printr-o apariţie stranie la un concert în onoarea lui Michael Jackson, organizat la New York. În decembrie 2002, celebra cântăreaţă americană a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool.

În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia.

Însă după ce a divorţat de soţul ei, rapperul Bobby Brown, în 2006, şi a câştigat custodia fiicei sale Bobbi Kristina, artista americană şi-a plănuit cu minuţiozitate revenirea pe scena muzicală, cu ajutorul lui Clive Davis, preşedintele casei de discuri J Records.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu mai multe Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.

Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You" , lansată în 1993, şi care a devenit una dintre cele mai bine vândute melodii din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici