Whoopi Goldberg i-a făcut o vizită surpriză premierului britanic David Cameron

Actriţa americană Whoopi Goldberg i-a făcut o surpriză premierului britanic David Cameron, apărând pe neaşteptate în cursul dimineţii de miercuri şi solicitându-i acestuia permisiunea de a vizita celebra reşedinţă din Downing Street Nr. 10, informează contactmusic.com.

59 afișări
Imaginea articolului Whoopi Goldberg i-a făcut o vizită surpriză premierului britanic David Cameron

Whoopi Goldberg i-a făcut o vizită surpriză premierului britanic David Cameron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Whoopi Goldberg se află la Londra unde joacă într-o adaptare teatrală a filmului din 1992 "Sister Act", în care a jucat rolul principal.

După debutul spectacolului pe West End, ce a avut loc în seara de marţi, actriţa americană a decis să îşi petreacă ziua următoare admirând diverse obiective turistice din capitala britanică.

În dimineaţa de miercuri, Whoopi Goldberg s-a prezentat în faţa reşedinţei din Downing Street Nr. 10 şi a discutat cu premierul David Cameron diverse chestiuni politice.

David Cameron s-a declarat onorat de această vizită şi a însoţit-o pe actriţa americană în turul celebrei reşedinţe a prim-miniştrilor britanici, arătându-i la un moment dat portretul personalităţii politice care i-a servit de model, fostul premier Benjamin Disraeli.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calităţile sale de actriţă de comedie, Godlberg este şi o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Şi-a început cariera încă de la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein, din New York, după care a apărut în numeroase spectacole de teatru.

A debutat la Hollywood în controversatul film "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, şi a devenit foarte apreciată pentru rolul realizat alături de Sissy Spacek în drama "Lungul drum către casă" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri supranaturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubită" (1990), cu Demi Moore şi Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile şi în filmele "Made in America" (1993), "Boys on the side" (1995), "Vacanţă în Jamaica" (1998) şi "Regăsirea" (1999).

Whoopi Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici