Will.i.am de la Black Eyed Peas debutează ca actor

Cântăreţul Will.i.am de la Black Eyed Peas debutează ca actor în "X-Men Origins: Wolverine", un spin-off inspirat din franciza de succes cu mutanţi produsă de 20th Century Fox, care va fi lansat pe 1 mai 2009.

1 afișare
Imaginea articolului Will.i.am de la Black Eyed Peas debutează ca actor

Will.i.am de la Black Eyed Peas debutează ca actor

Filmul îl va avea ca personaj principal pe mutantul Wolverine, interpretat de actorul Hugh Jackman, iar acţiunea este plasată cu 17 ani înainte de lungmetrajele "X-Men".

În film, regizat de Gavin Hood ("Tsotsi"), vor apărea o parte din mutanţii celebri ai seriei, dar şi multe personaje noi.

Will.i.am, al cărui nume real este William Adams, va interpreta personajul Wraith, un mutant care poate deveni transparent.

Liev Schreiber ("Vălul pictat", "Candidatul altora") a fost ales pentru a juca personajul Victor Creed, un mutant cunoscut şi sub numele de Sabretooth.

"X-Men" se bazează pe o serie de benzi desenate, create de studiourile Marvel.

20th Century Fox va lansa filmul la nivel mondial pe 1 mai 2009. Primul sfârşit de săptămână al lunii mai este considerat de specialişti cel mai lucrativ al întregului an. Data a fost foarte profitabilă pentru studiourile Marvel: "X-Men 2" a fost lansat la începutul lui mai 2003 şi a avut atunci încasări record de 86 de milioane de dolari.

Până în prezent, singurul film anunţat pentru lansare în aceeaşi zi cu "Wolverine" este "G-Force", produs de Disney.

Cele trei filme din seria "X-Men" au avut încasări totale de 1 miliard de dolari.

Fox a mai anunţat un spin-off al seriei "X-Men", care va prezenta povestea personajului Magneto.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici