Will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, se întoarce la şcoală

Rapperul Will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, a anunţat că se va întoarce la şcoală pentru a studia informatica. Starul american s-a înscris la un curs de programare informatică.

200 afișări
Imaginea articolului Will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, se întoarce la şcoală

Will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, se întoarce la şcoală (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit presei britanice, muzicianul ar putea din acest motiv să renunţe la rolul de membru al juriului în ediţia britanică a emisiunii "The Voice" de anul viitor, informează Female First.

"Anul viitor voi merge la şcoală pentru a urma un curs de informatică. Atunci când voi avea 57 de ani vreau să rămân relevant pentru cultura populară, iar pentru a fi relevant în cultura populară în viitor trebuie să ştii programare informatică", a declarat artistul în vârstă de 37 de ani.

Muzicianul a spus, totodată, că îi admiră mai mult pe programatori decât pe compozitori.

"Programatorii sunt idolii mei. Compozitorii sunt cool - şi eu pot să compun cântece -, bloggerii sunt şi ei cool, dar programatorii? Ei sunt cei mai cool din toată lumea. Atunci când aveam 17 ani am avut un vis şi, de fapt, toate visurile pe care le-am avut până la acea vârstă le-am realizat şi chiar depăşit. Acum vreau să mă întorc la şcoală şi să învăţ cum să scriu coduri informatice, pentru că vreau să particip la această eră nouă în care ne aflăm deja", a adăugat rapperul.

Tom Jones şi Jessie J s-au retras deja din juriul emisiunii "The Voice", după ce audienţele primului sezon al emisiunii au înregistrat o tendinţă descrescătoare.

Grupul Black Eyed Peas îi are în componenţă pe Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap şi Taboo. Formaţia a fost recompensată cu şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici