Video Will Smith şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorul american Will Smith şi-a lăsat, luni, amprentele în cimentul de la Hollywood, alături de cele aparţinând unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne şi Marilyn Monroe.

1 afișare

În prezenţa prietenului său Tom Cruise, Smith, în vârstă de 39 de ani, şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor pe o dală de ciment proaspăt în faţa teatrului Grauman, o sală de cinema celebră situată în inima Hollywood-ului, capitala americană a celei de-a şaptea arte, în nord-vestul oraşului Los Angeles.

"Sunt mândru, mă simt mărunt, inima mea bate tare, nu sunt obişnuit cu astfel de lucruri", a declarat Smith, îmbrăcat într-un costum cu dungi şi cravată neagră şi purtând diamante mari în urechi.

Nominalizat de două ori la premiile Oscar, în 2002 pentru "Ali" şi în ianuarie pentru "În căutarea fericirii", Smith a fost însoţit de soţia sa, actriţa Jada Pinkett şi de copiii lor în timpul ceremoniei care a avut loc la puţin timp după lansarea celui mai recent film al său, "Legendă vie", în care interpretează rolul unui cercetător, ultimul om rămas în viaţă în urma unui război biologic, care a transformat fiinţele umane în nişte bestii însetate de sânge.

Născut într-o familie de condiţie medie din Pennsylvania, Willard Christopher Smith Junior şi-a început cariera ca rapper, apoi a debutat ca actor de televiziune în 1990, în serialul "Prinţul din Bel-Air".

Smith s-a lansat la Hollywood cu "Băieţi răi" (1995), un film de acţiune, şi a continuat cu "Ziua Independenţei" (1996), unde a interpretat rolul unui pilot de vânătoare care se luptă cu extratereştrii, şi cu "Bărbaţii în negru" (1997), devenind unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din cinematografia americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici