Will Smith şi Jada Pinkett Smith, gazdele concertului dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace

Rapperul şi actorul american Will Smith va prezenta, împreună cu soţia sa, actriţa Jada Pinkett Smith, concertul organizat în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace pe 2009, care va avea loc la Oslo, în decembrie, potrivit organizatorilor, citaţi de accesshollywood.com.

101 afișări
Imaginea articolului Will Smith şi Jada Pinkett Smith, gazdele concertului dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace

Will Smith şi Jada Pinkett Smith, gazdele concertului dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La acest concert special, organizat pe 11 decembrie, la o zi după ceremonia de înmânare a premiilor Nobel, vor participa Wyclef Jean, Toby Keith, Donna Summer, cântăreţul din Puerto Rico Luis Fonsi şi Amadou & Mariam, un duet blues & jazz din Mali.

"Ocazia de a participa la evenimentul prin care se recunoaşte contribuţia laureatului Nobel la pacea mondială va fi o experienţă extraordinară", au declarat soţii Smith.

"Amândoi suntem onoraţi să participăm la concertul dedicat laureatului Nobel pentru pace din acest an", au adăugat aceştia.

Câştigătorul premiului Nobel pentru pace pe 2009 va fi anunţat la Oslo, pe 9 octombrie.

Premiul îi va fi decernat acestuia pe 10 decembrie, data la care se comemorează moartea lui Alfred Nobel, cel care a înfiinţat fundaţia care acordă aceste distincţii.

"Suntem încântaţi că Will Smith şi Jada Pinket Smith ni se vor alătura pentru a prezenta concertul în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace", a declarat Geir Lundestad, secretarul Comitetului norvegian pentru premiile Nobel.

"Împreună, ei au o influenţă globală asupra artelor şi activităţilor filantropice, fiind doi excelenţi ambasadori ai păcii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici