Will Smith, speriat de rolurile cu încărcătură emoţională puternică (Video)

Starul hollywoodian Will Smith, celebru pentru rolurile de erou care înfruntă extratereştri, a declarat, luni, că lucrul la filme care implică o puternică încărcătură emoţională, cum este cea mai recentă producţie a sa, "Şapte suflete/ Seven Pounds", îl înfricoşează.

13 afișări
Imaginea articolului Will Smith, speriat de rolurile cu încărcătură emoţională puternică (Video)

Will Smith, speriat de rolurile cu încărcătură emoţională puternică

"Este înfricoşător pentru mine, ca artist, să fac un film fără extratereştri, explozii sau efecte speciale", a declarat actorul în vârstă de 40 de ani, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Tokyo pentru promovarea noului său film, "Şapte suflete/ Seven Pounds".

"În general, eu nu plâng în viaţa reală", a mai precizat Smith.

În filmul "Şapte suflete", personajul lui Smith are misiunea de a schimba vieţile a şapte persoane, ca urmare a proceselor de conştiinţă pe care le are după ce a fost implicat într-un accident de maşină în care alţi şapte oameni au murit.

Filmul este regizat de Gabriele Muccino, cu care Smith a lucrat şi în 2006, la filmul "În căutarea fericirii".

În ciuda faptului că a declarat că nu plânge prea des, Smith a recunoscut că a vărsat câteva lacrimi după ce Barack Obama a fost ales primul preşedinte de culoare al SUA.

Fostul rapper Will Smith, în prezent actor şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din SUA, a mai jucat în filme precum "Bărbaţii în negru" şi "Ziua Independenţei".

De asemenea, el a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul pe care l-a avut în filmul "Ali" (2001), în care îl portretizează pe pugilistul Muhammad Ali, şi apoi în 2006, pentru rolul din "În căutarea fericirii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici