Will Smith va juca în continuarea filmului "Legendă vie"

Will Smith ar putea interpreta din nou personajul Robert Neville în continuarea filmului "Legendă vie", potrivit regizorului peliculei, Francis Lawrence.

130 afișări
Imaginea articolului Will Smith va juca în continuarea filmului "Legendă vie"

Will Smith va juca în continuarea filmului "Legendă vie"

Francis Lawrence a confirmat că lucrează la continuarea filmului "Legendă vie", care a avut un mare succes de box office în 2007, şi că personajul lui Smith, doctorul Robert Neville, se va întoarce pe marile ecrane, informează hollywood.com.

"Cu siguranţă va fi o continuare. Încercăm să găsim câteva idei, însă da, va fi o continuare", a declarat regizorul.

Lawrence a explicat că această continuare a peliculei "Legendă vie" va fi mult mai uşor de turnat decât filmul original, pentru că echipa nu va mai trebui să folosească zone mari din New York, această experienţă provocând haos în rândul navetiştilor şi al celor care lucrau în oraş. Pentru filmul "Legendă vie", o zonă mare din New York a fost închisă circulaţiei oamenilor.

"Legendă vie" are la bază romanul cu acelaşi nume de Richard Matheson, care a inspirat, de asemenea, primul film cu zombie din istoria cinematografiei, "Noaptea morţilor vii" (1968), regizat de George A. Romero.

Filmul începe cu un interviu acordat de Dr. Kipper (Emma Thompson), care vorbeşte despre o inovaţie în domeniul ştiinţei: virusul "Measles", modificat genetic, un nou leac împotriva cancerului. Virusul, care atacă exclusiv celulele canceroase, s-a dovedit eficient în peste 10.000 de clinici. Astfel, începutul filmului devine simbolic în contextul acţiunii pentru felul în care orice inovaţie ştiinţifică poate fi un succes sau, dimpotrivă, un dezastru pentru omenire.

Privirea spectatorului e ghidată apoi către imaginea oraşului de peste câţiva ani, un New York pustiu în care trăieşte cercetătorul Neville, unicul supravieţuitor al unei epidemii care a transformat oamenii în vampiri însetaţi, înspăimântaţi de lumina zilei. Moartea civilizaţiei şi singurătatea au un efect puternic asupra lui Neville. Cercetătorul se hotărăşte să facă tot ce îi stă în putere pentru a ajunge din nou la normalitate. Ca unic supravieţuitor, Neville va fi singurul capabil să salveze Terra.

Filmul "Legendă vie" a avut încasări de 584 de milioane de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici