Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală inspirată de propria viaţă

Actorul american Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală inspirată de propria viaţă şi s-a asociat în acest proiect cu bloggerul Mark Manson, potrivit contactmusic.com.

130 afișări
Imaginea articolului Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală inspirată de propria viaţă

Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală inspirată de propria viaţă

"Scriu o carte! Am experienţă acumulată în ani şi ani despre care vreau să vorbesc şi în sfârşit voi scrie o carte pentru voi", a transmis actorul în vârstă de 49 de ani pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

Recent, Will Smith a declarat că, deşi a avut parte "de bani, sex cât a dorit, admiraţie", "nimic nu te face mai fericit decât să poţi să îi ajuţi pe ceilalţi".

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher "Will" Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în "Băieţi răi/ Bad Boys I şi II" (1995 şi 2003), în franciza "Bărbaţi în negru/ Men in Black", în "Ziua independenţei/ Independence Day", "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alături de fiul său, Jaden Smith -, pentru care a primit a doua nominalizare la premiul Oscar, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) şi "Şapte suflete/ Seven Pounds" (2008). În filmul "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici