Will Smith vrea să joace într-un film cu Tom Cruise

Actorul american Will Smith a declarat că încearcă să găsească un proiect în care să joace împreună cu actorul american Tom Cruise, dar până acum nu a găsit nimic în acest sens.

18 afișări
Imaginea articolului Will Smith vrea să joace într-un film cu Tom Cruise

Will Smith vrea să joace într-un film cu Tom Cruise

"Eu şi Tom (Cruise, n.red.) trebuie să lucrăm împreună. Cred că am fi geniali. Am căutat nişte idei şi încercăm să găsim un film care să fie destul de mare pentru amândoi", a declarat Will Smith citat de femalefirst.co.uk.

Smith, care este un prieten apropiat al cuplului Cruise-Holmes, a mai spus că Tom Cruise este o persoană cu o "inimă caldă".

Totodată, actorul american şi-a exprimat interesul într-o eventuală colaborare cu actorul Daniel Day Lewis. "Este o bestie. Vreau să lucrez cu oameni care să mă forţeze să dau tot ce pot", a precizat Smith.

Will Smith este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Legendă vie" (2007), "În căutarea fericirii" (2006), "Hitch - Consilier în amor" (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici