Winona Ryder, anchetată pentru dispariţia unor bijuterii

Actriţa Winona Ryder este cercetată de poliţie după ce a fost acuzată că a pierdut bijuterii cu diamante în valoare de 81.000 de lire sterline (96.800 de euro), pe care o firmă specializată i le-a împrumutat pentru a le purta la o gală organizată de revista Marie Claire, informează dailymail.co.uk.

175 afișări
Imaginea articolului Winona Ryder, anchetată pentru dispariţia unor bijuterii

Winona Ryder, anchetată pentru dispariţia unor bijuterii (Imagine: Daily Mail)

Actriţa, care în 2001 a fost condamnată pentru furt din magazine, a împrumutat o brăţară şi un inel incrustate cu diamante de la firma Bvlgari, pe care le-a purtat la gala Marie Claire organizată la Madrid.

Potrivit unor surse, Ryder ar fi raportat dispariţia bijuteriilor după ce le-ar fi înmânat personalului hotelului din Madrid în care era cazată, pentru a fi depozitate într-un seif.

Însă, potrivit revistei franceze Voici, conducerea hotelului spune că nu există o înregistrare video a momentului în care actriţa a înmânat bijuteriile pentru ca acestea să fie depozitate. Conducerea companiei Bvlgari, proprietara bijuteriilor, a apelat la poliţie după ce a aflat de dispariţia acestora.

Un purtător de cuvânt din partea companiei Bvlgari a refuzat să comenteze incidentul. Totodată, purtătorul de cuvânt al lui Ryder nu a putut fi contactat.

Pentru delictul săvârşit în urmă cu şapte ani, Ryder a primit o pedeapsă de trei ani de supraveghere judiciară şi 480 de ore în serviciul comunităţii. De asemenea, Ryder a fost obligată să urmeze şedinţe de consiliere psihologică.

În urmă cu o săptămână, Ryder a fost internată de urgenţă într-un spital din Londra, după ce s-a simţit rău în avionul care o aducea de la Los Angeles, însă a părăsit instituţia medicală după numai o oră, cu o stare bună a sănătăţii. Actriţa a mers la Londra pentru a filma la noul lungmetraj al seriei "Star Trek". Se pare că actriţa a leşinat în avion din cauza unei doze prea mari de calmante.

Winona Ryder a devenit cunoscută pentru roluri precum cele din comedia fantastică "Beetlejuice" (1988), de Tim Burton, unde a jucat alături de Johnny Depp, drama "Vârsta inocenţei" (1993), de Martin Scorsese, alături de Daniel Day-Lewis, thriller-ul "Dracula" (1992), al lui Francis Ford Coppola, SF-ul "Alien - Renaşterea" (1997), drama "Tinereţe furată" (1999), în care a jucat alături de Angelina Jolie, şi, mai recent, comedia romantică "Toamnă la New York" (2000), alături de Richard Gere.

Actriţa a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994), şi a obţinut două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici