Wolverine, asasinat de scenariştii companiei Marvel

Wolverine, un personaj de benzi desenate devenit celebru graţie filmelor din franciza "X-Men", va muri într-un număr viitor al revistelor editate de grupul Marvel.

475 afișări
Imaginea articolului Wolverine, asasinat de scenariştii companiei Marvel

Wolverine, asasinat de scenariştii companiei Marvel (Imagine: www.marvel.com)

Wolverine a fost creat în urmă cu 40 de ani de compania Marvel. Patru noi volume de benzi desenate, care vor alcătui o serie specială, vor descrie moartea acestui îndrăgit personaj, decisă de scenariştii companiei americane.

Marvel anunţase deja lansarea numărului intitulat "3 Months to Die" în vara acestui an, în care Wolverine îşi pierde puterea sa de regenerare. Pentru a confirma tristul destin al personajului, compania americană a prezentat în urmă cu câteva zile coperta primului număr dintr-o serie specială de patru reviste, intitulată "Death of Wolverine", informează lefigaro.fr.

Acest super-erou, interpretat pe marele ecran de actorul australian Hugh Jackman, a apărut pentru prima dată în anul 1974, pe ultima pagină a unei reviste dedicate personajului Incredible Hulk. În acel număr, se spunea că Wolverine era centenar. Super-eroul a putut ajunge la acea vârstă înaintată graţie unei mutaţii speciale, un factor de vindecare, care îl ajuta să îşi vindece foarte repede rănile provocate de adversari. Wolverine îşi va pierde acea putere specială din cauza unui virus. Primul număr din seria specială "Death of Wolverine" va fi publicat în luna septembrie.

Decizia luată de compania Marvel de a-l ucide pe legendarul personaj animat a fost luată în timpul unei reuniuni a scenariştilor şi editorilor companiei americane.

"Multă vreme, nu conta cu cine se bătea Wolverine, el era eternul învingător", a declarat scenaristul Michael Marts pentru publicaţia Entertainment Weekly. "El va înfrunta în cele din urmă un adversar împotriva căruia nu poate să învingă, împotriva căruia nu poate să lupte. Ce va însemna acest lucru pentru acest personaj care a trăit vreme de o sută de ani?", a adăugat Michael Marts.

La sfârşitul anului 2013, presa hollywoodiană anunţa că actorul australian Hugh Jackman a început negocierile cu studiourile 20th Century Fox pentru a juca în al treilea film din seria "Wolverine", după ce precedentele două filme din serie, "X-Men de la Origini: Wolverine" (2009) şi "Wolverine" (2013), au fost bine primite de public.

Hugh Jackman a interpretat pentru prima dată rolul super-eroului mutant în filmul "X-Men" din 2000 şi a apărut în cele două continuări ale acestei pelicule, în 2003 şi în 2006, înainte de a juca rolul principal în lungmetrajul inspirat din aceeaşi serie, "X-Men Origins: Wolverine", în 2009.

După o scurtă apariţie în "X-Men: First Class" din 2011, actorul a jucat din nou acest rol, în 2013, în pelicula "The Wolverine", care a fost bine primită de criticii de specialitate, dar şi de public.

Actorul australian se va reuni cu colegii săi din distribuţia francizei "X-Men" încă o dată, cu ocazia filmărilor de la încă un film cu super-eroi, "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care va avea premiera pe 23 mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici