Woody Harrelson, regele turneului de poker, la Cannes

Actorii Woody Harrelson şi Alice Taglioni au câştigat turneul de poker organizat în interes caritabil în timpul Festivalului de la Cannes, a cărui miză a fost de un milion de dolari şi la care au mai participat vedete precum Salma Hayek, Edward Norton şi Dennis Hopper.

11 afișări
Imaginea articolului Woody Harrelson, regele turneului de poker, la Cannes

Woody Harrelson, regele turneului de poker, la Cannes (Imagine: Mediafax Foto)

Turneul de poker a fost organizat de grupul Partouche la Palm Beach, Cannes, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Alături de perechea Harrelson - Taglioni au mai jucat fostul cuplu Salma Hayek - Edward Norton, Adrian Brody, Goldie Hawn, Dennis Hopper şi Tim Robbins.

Miza acestei partide de legendă o constituit-o suma de un milion de dolari care va fi donată, la dorinţa câştigătorilor, Fundaţiei "Enfants et santé" şi asociaţiei ecologice Oasis Preserve International.

Turneul a fost transmis în direct pe un ecran în afara Palm Beach.

Participanţii la turneul de poker au continuat seara la VIP Room, unde actorul Dennis Hopper şi-a sărbătorit a 72-a aniversare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici