"Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul", pe primul loc în box office-ul românesc (Video)

Filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul" s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekendul trecut, cu încasări de 272.261 de lei şi 15.340 de spectatori, informează Agenţia Champions.

113 afișări
Imaginea articolului "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul", pe primul loc în box office-ul românesc (Video)

Actorul Jim Carrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul" Jim Carey joacă rolul lui Kevin, un bărbat negativist care îşi propune într-o zi să spună doar "Da". Această decizie îi schimbă total existenţa, având consecinţe nebănuite.

Pe locul al doilea s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Bolt", cu încasări de 132.554 de lei şi 6.735 de spectatori.

Lungmetrajul animat "Bolt", produs de Walt Disney Feature Animation, prezintă aventurile câinelui Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, care este transportat din greşeală la New York. Ajutat de doi prieteni, un hamster şi o pisică, Bolt descoperă gustul realităţii şi faptul că nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.

"Bolt" este urmat în box office de "Australia", care a avut încasări de 83.191 de lei şi 4.517 spectatori. Pelicula, în regia lui Baz Luhrmann, cu Hugh Jackman şi Nicole Kidman în roluri principale, prezintă povestea lui Sarah (Nicole Kidman), o aristocrată care moşteneşte o fermă de vite, cu puţin timp înainte de izbucnirea Primului Război Mondial.

Pe locul al patrulea în box office-ul de weekendul trecut s-a clasat "În sexcursie/ Sex Drive", de Sean Anders, cu încasări de 66.645 lei şi 3.717 spectatori.

Josh Zuckerman îl interpretează pe Ian, un tânăr virgin care trebuie să meargă la facultate. Toate fetele pe care încearcă să le abordeze îl preferă pe fratele său, în vârstă de 14 ani. Ian a fost mereu un băiat de treabă, întotdeauna un bun prieten al fetelor, însă niciodată iubitul cuiva.

Acum crede, însă, că norocul i s-a schimbat, pentru că o întâlneşte online pe Danielle, care pare să fie tot ce şi-a dorit Ian vreodată: e simpatică, sexi, iar sentimentele par să fie reciproce.

Există, însă, o singură problemă: Danielle locuieşte în Knoxville, iar Ian trăieşte în Chicago. Şi ar mai fi una: Danielle crede, judecând după profilul postat de Ian pe Facebook, că acesta arată ca Brad Pitt.

Pe locul al cincilea s-a clasat o altă premieră, "Prieteni model/ Role Models", de David Wain, cu încasări de 59.248 de lei şi 3.084 de spectatori.

Filmul spune povestea a doi agenţi de vânzări model care sunt arestaţi. La proces, aceştia sunt puşi să aleagă între închisoare şi muncă în folosul comunităţii. Cei doi primesc, astfel, în grijă, doi adolescenţi cu probleme.

Weekendul trecut, cinematografele au avut încasări de 866.333 de lei şi 47.848 de spectatori.

Filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici