Yoko Ono a postat pe Twitter o fotografie cu ochelarii lui John Lennon pătaţi de sânge - FOTO

Yoko Ono, fosta parteneră de viaţă a celebrului artist englez John Lenon, a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apar ochelarii fostului membru The Beatles pătaţi de sânge. Prin intermediul acestei fotografii Yoko Ono intră în dezbaterea privind controlul armelor de foc ce se desfăşoară în Statele Unite.

453 afișări
Imaginea articolului Yoko Ono a postat pe Twitter o fotografie cu ochelarii lui John Lennon pătaţi de sânge - FOTO

Yoko Ono (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia britanică The Telegraph notează că alături de imaginea postată Yoko Ono a ataşat şi un mesaj prin care aduce aminte populaţiei americane despre violenţa armelor şi numărul de persoane care au fost ucise din 1980 şi până în prezent în Statele Unite prin împuşcare. 

Mesajul postat de Yoko: "Peste 1.057.000 de oameni au fost ucişi de arme în SUA de când John Lennon a fost împuşcat şi ucis pe 8 decembrie 1980". 

Fotografia a fost trimisă, în mod ironic şi totodată sugestiv, chiar la data la care Yoko şi Lennon ar fi trebui să îşi celebreze cea de-a 44-a aniversare a căsniciei lor. 

Yoko Ono a trimis prin intermediul contului său de Twitter de mai multe ori această fotografie, însă de fiecare dată a ataşat câte un nou mesaj cu referire la violenţa pe care o pot genera armele. Astfel, într-unul dintre aceste mesaje Yoko notează: "Moartea unei persoane iubite este o experienţă oribilă. După 33 de ani de la moartea sa eu şi fiul nostru Sean încă îi simţim lipsa. Yoko Ono Lennon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici