YouTube creează canale pentru telenovele

Telenovelele vor ajunge în curând pe computere, ca urmare a unei iniţiative a YouTube şi a Dori Media Group de a face disponibile aceste conţinuturi prin intermediul site-ului de video-sharing, informează The Hollywood Reporter.

6 afișări
Imaginea articolului YouTube creează canale pentru telenovele

YouTube creează canale pentru telenovele

Iniţiativa comună a YouTube şi Dori Media Group reflectă popularitatea în creştere a serialelor de limbă spaniolă, care au mare audienţă în circa 60 de ţări din întreaga lume.

Dori Media, companie cu sediul în Israel, a contribuit la expansiunea internaţională a telenovelelor, pe care le-a dus în Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

YouTube va crea trei canale dedicate genului, care vor conţine trailere, imagini din seriale şi interviuri cu protagoniştii din seriale precum "Rebelde Way" şi "Sos Mi Vida".

Site-urile vor fi actualizate zilnic şi, la fel ca în cazul celorlalte lucruri din comunitatea YouTube, utilizatorii pot vota, trimite prietenilor şi comenta conţinuturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici