Zâna Spaghetelor există? Dwayne Johnson, „The Rock”, îşi amuză fanii cu poveşti haioase din viaţa de părinte

  • The Rock a postat pe Instagram un video adorabil cu fiica lui Tiana
  • Cea mică împrăştiase spaghete prin bucătărie, dând vina pe Zâna Spaghetelor
  • Familia lui Dwayne Johnson a petrecut sărbătorile acasă
478 afișări
Imaginea articolului Zâna Spaghetelor există? Dwayne Johnson, „The Rock”, îşi amuză fanii cu poveşti haioase din viaţa de părinte

E un munte de om, dar se topeşte pur şi simplu când vine vorba despre copiii lui. Dwayne ”The Rock” Johnson a postat pe contul lui de Instagram un filmuleţ adorabil cu fiica lui în vârstă de 2 ani şi jumătate, Tiana Gia.

”Cine a făcut toată mizeria asta? A fost cumva Zâna Spaghetelor care a venit şi a aruncat totul pe jos? Serios? Ai reuşit să o vezi pe zână? Cum arăta? Ca o zână!”, a exclamat The Rock când a văzut-o pe fiica lui.

”A venit zâna şi a dat toate spaghetele pe jos? Cine o să cureţe acum? Sunt sigur că numele lui începe cu D”, a glumit Dwayne.

Poate că îţi aminteşti că Dwayne Johnson a jucat rolul ”Zânei Măseluţă” într-o comedie din 2010, deci este deja obişnuit cu prezenţa zânelor în viaţa lui.

The Rock a mai adăugat în descrierea postării că momentul în care fiica lui Tiana a continuat să arunce spaghete pe jos şi a dat vina pe Zână, a fost unul dintre cele mai haioase pe care le-a văzut în ultimul timp. Familia Johnson a petrecut foarte mult timp de calitate acasă, în ultimul an, în special în perioada sărbătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici