Zdob şi Zdub au renunţat la proces, dar vor despăgubiri

Membrii trupei Zdob şi Zdub au renunţat la procesul penal împotriva şoferului care i-a accidentat, în iunie anul trecut, dar cer în continuare despăgubiri, într-o cauză civilă, informează Pro TV Chişinău.

23 afișări
Imaginea articolului Zdob şi Zdub au renunţat la proces, dar vor despăgubiri

Zdob şi Zdub au renunţat la proces, dar vor despăgubiri

La solicitarea formaţiei Zdob şi Zdub, Curtea de Apel Chişinău a încetat procedura penală în cazul şoferului care, în iunie anul trecut, a provocat un accident în urma căruia membrii trupei au fost răniţi şi internaţi (sunetistul formaţiei a avut clavicula ruptă, iar vocalul Roman Iagupov a acuzat dureri de spate, iar din ochi i-au fost extrase cioburi de sticlă). Cei de la Zdob şi Zdub au cerut, însă, despăgubiri, într-o cauză civilă.

"Astăzi (miercuri, 25 martie, n.r.), membrii formaţiei Zdob şi Zdub şi-au retras cererea, iar Curtea de Apel a încetat procedura penală pe marginea acestui caz", a declarat Alexei Tighinean, avocatul trupei. "Acestă decizie a fost luată pentru a pune punct cauzei penale şi pentru a trece la iniţierea unei cauze civile, prin care vom cere restituirea daunelor materiale", a mai spus Tighinean.

Curtea de Apel ar fi trebuit să ţină, miercuri, o nouă şedinţă de judecată pe marginea cauzei penale împotriva şoferului care a accidentat vara trecută microbuzul trupei Zdob şi Zdub. Membrii formaţiei cereau să fie revizuită hotărârea Judecătoriei Ciocana, pe motiv că pedeapsa aplicată şoferului ar fi fost prea blândă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici