Zdob şi Zdub, în deschiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu

Trupa Zdob şi Zdub va concerta pe 29 mai, în Piaţa Mare din Sibiu, în deschiderea ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

135 afișări
Imaginea articolului Zdob şi Zdub, în deschiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu

Zdob şi Zdub, în deschiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

După ce a cântat în deschiderea Roskilde Festival din Danemarca, trupa Zdob şi Zdub merge la Sibiu pentru a da tonul manifestărilor din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru ENERGII - 2008.

Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 29 mai - 8 iunie. Ediţia aniversară din acest an se va derula sub genericul ENERGII şi va include peste 350 de evenimente, prezentate de companii de teatru din peste 70 de ţări.

Pe parcursul celor 11 zile de festival, opt trupe internaţionale vor face o trecere în revistă a celor mai diverse genuri muzicale. Artişti din Moldova, Franţa, Canada, Israel, Mexic, Statele Unite ale Americii şi România vor susţine concerte la Sibiu şi în împrejurimi.

Astfel, artiştii trupei Zdob şi Zdub vor concerta în data de 29 mai, în Piaţa Mare din Sibiu, cu începere de la ora 22.00. Cu 14 ani de activitate muzicală în spate, Zdob şi Zdub este cea mai cunoscută şi apreciată trupă a scenei muzicale din Republica Moldova, fiind extrem de populară şi în rândul publicului din România, cu numeroase hituri care au ocupat cele mai înalte poziţii ale clasamentelor muzicale autohtone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici