Video Zeci de fani ai Larei Fabian i-au cântat artistei în stradă la Bucureşti - GALERIE VIDEO

Aproximativ 30 de membri ai fan clubului Larei Fabian din România au aşteptat-o pe aceasta în faţa hotelului unde este cazată la Bucureşti, iar când aceasta a ieşit, după conferinţa de presă pe care a susţinut-o sâmbătă, tinerii i-au cântat în cor "On t'aime, Lara".

3064 afișări

Lara Fabian, care va concerta în premieră în România, sâmbătă şi duminică seară, la Sala Palatului din Capitală, a susţinut sâmbătă după-amiază o conferinţă de presă la hotelul Howard Johnson din Capitală, unde este cazată. După eveniment, ea a ieşit din hotel, fiind întâmpinată de un grup de circa 30 de tineri, care ţineau pancarte cu texte ca "Bienvenue en Roumanie" (Bine ai venit în România), "Nous t'aimons si fort" (Te iubim atât de mult), "Je vis au rythme de ta musique" (Trăiesc în ritmul muzicii tale) şi cântau în cor "On t'aime, Lara" (Te iubim, Lara).

Cântăreaţa s-a oprit să le adreseze câteva cuvinte, spre marea bucurie a acestor fani, care strigau întruna cât o iubesc pe artistă. "Ne vedem la concert", le-a spus ea. - VIDEO

După ce cântăreaţa a urcat în maşină şi a plecat, tinerii au mai rămas în faţa hotelului cântând, inclusiv celebrul refren al piesei "Je t'aime".

Raluca Ilie, iniţiatoarea fan clubului din România dedicat Larei Fabian, a declarat pentru MEDIAFAX că această organizaţie există de patru ani, însă abia acum s-au reunit membri de pe tot cuprinsul ţării pentru a merge împreună la concertele din Capitală. VIDEO

 "Am aflat că (Lara Fabian n.r.) este aici (la hotel n.r.) şi am zis că dacă ne aude sigur o să iasă, pentru că este o fiinţă generoasă", a mai spus Raluca Ilie, despre iniţiativa sa şi a celorlalţi membri din fan club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici