Zeci de kilograme de metamfetamină, trimise din greşeală la uşa unor bătrâni/ „Ne-am uitat unul la celălalt şi ne-am întrebat: Ai comandat tu ceva?”

Un cuplu de bătrâni din Australia a primit, miercuri, un pachet care conţinea metamfetamină în valoare de 7 milioane de dolari, acesta fiind trimis din greşeală la reşedinţa lor, potrivit autorităţilor, relatează CNN.

2540 afișări
Imaginea articolului Zeci de kilograme de metamfetamină, trimise din greşeală la uşa unor bătrâni/ „Ne-am uitat unul la celălalt şi ne-am întrebat: Ai comandat tu ceva?”

Zeci de kilograme de metamfetamină, trimise din greşeală la uşa unor bătrâni/ „Ne-am uitat unul la celălalt şi ne-am întrebat: Ai comandat tu ceva?”

Cei doi bătrâni, care locuiesc într-o suburbie a oraşului Melbourne, au alertat autorităţile după ce au deschis pachetul şi au descoperit numeroase pungi transparente cu metamfetamină.

„S-au întrebat reciproc dacă au comandat ceva, fiind foarte clar că nu”, afirmă detectivul interimar Matthew Kershaw.

Autorităţile au conchis că în pachet erau cel puţin 20 de kilograme de droguri. „Este incredibil că cineva ar face o astfel de greşeală”, adaugă Kershaw.

Câteva ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost arestat într-un oraş din apropiere. Asupra sa, au fost descoperite încă 20 de kilograme de droguri.

Zhiling Ma, care a apărut în instanţă joi, este acuzat de trafic şi import de droguri, informează  Nine News, un afiliat al postului de ştiri CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici