Zile în plus de concediu dacă nu pierzi timpul în pauza de ţigară. Metoda inedită prin care un patron vrea să îşi convingă angajaţii să nu mai fumeze

Patronul unei firme de logistică din Marea Britanie a găsit o soluţie inedită pentru a-i recompensa pe angajaţii care nu pierd timpul în pauze de fumat.

690 afișări
Imaginea articolului Zile în plus de concediu dacă nu pierzi timpul în pauza de ţigară. Metoda inedită prin care un patron vrea să îşi convingă angajaţii să nu mai fumeze
Don Bryden, patronul firmei, a declarat pentru Daily Mail că angajaţii nefumători vor primi patru zile în plus de concediu. Bryden s-a inspirat de la antreprenori japonezi şi a decis să ia o asemenea decizie după ce a observat că angajaţii care fumează pierd foarte mult timp la ţigară.
 
„Urmăream angajaţii care fumau. De la patru, cinci sau chiar 10 ţigări pe zi, cu câte 10 minute de pauză de fiecare dată. Le voi propune zile de concediu dacă se lasă de fumat", a declarat omul de afaceri pentru DailyMail.
 
Conform calculului făcut de omul de afaceri britanic, angajaţii care fumează iau trei pauze a câte zece minute în zilele lucrătoare ceea ce însumează 16 zile pe an. Pentru a restabili echilibrul, Bryden vrea să le ofere angajaţilor nefumători 4 zile în plus la concediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici