Ziua Marii Uniri. Google sărbătoreşte Ziua Naţională de 1 Decembrie alături de români. VIDEO

De Ziua Marii Uniri, Google şi-a modificat logo-ul de pe prima pagină a motorului de căutare în cinstea zilei de 1 Decembrie.

2139 afișări
Imaginea articolului Ziua Marii Uniri. Google sărbătoreşte Ziua Naţională de 1 Decembrie alături de români. VIDEO

Google şi-a obişnuit deja utilizatorii din toate colţurile lumii cu simpaticele modificări ale logo-ului afişat pe prima pagină a motorului de căutare. Folosind simboluri semnificative şi animaţii atractive, Google marchează prin aşa-numitele „doodles” diverse evenimente şi sărbători importante pentru fiecare ţară în parte. De asemenea, compania dedică unele zile marilor personalităţi istorice sau artistice care au influenţat lumea, iar printre cei onoraţi astfel se numără şi românii Constantin Brâncuşi, George Enescu sau Ion Luca Caragiale.

De 1 Decembrie, Google sărbătoreşte Ziua Naţională alături de români prin afişarea unei imagini speciale pe pagina de pornire a motorului de căurare: tricolorul care flutură în bătaia vântului, deasupra numelui companiei scris pe fundal albastru. La un singur click pe drapel, se deschide filmuleţul postat de echipa Google în cinstea acestei zile. Cele câteva date istorice şi imagini prezentate în 2 minute şi 22 de secunde cuprind şi mesajul: „Iubeşte România! Arborează drapelul naţional!”. Clipul a adunat în câteva ore mai multe comentarii de la românii de pretutindeni.

 

La mulţi ani, România!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici