Video Zone Arena, deschisă în Bucureşti, cu o investiţie iniţială de 1 milion de euro

Zone Arena, cel mai nou spaţiu de divertisment din Bucureşti, care include o zonă expoziţională, una de concerte, dar şi spaţii pentru evenimente corporate, se deschide cu o investiţie iniţială de peste 1 milion de euro, a declarat pentru MEDIAFAX Dorian Ciubuc, director Zone Arena.

3177 afişări

"Investiţia nu se poate valorifica încă. Noi vom investipermanent. Dar investiţia iniţială este de peste 1 milion deeuro", a spus Ciubuc.

De asemenea, acesta a precizat că Zone Arena poate fiînchiriată, preţul fiind calculat în funcţie de mărimeaevenimentului organizat. "Orice organizator poate veni săînchirieze Zone Arena. Suntem flexibili", a precizat Ciubuc.

Drept exemplu, Ciubuc a precizat că pentru un eveniment de 5.000de spectatori preţul de închiriere este de 8.000 de euro pentrupartea de logistică, care include scenă, tribune, corturi, grupurisanitare, protecţie pentru gazon, fiind acordat, separat, suporttehnic de sunet şi lumini.

Zone Arena, situată pe str. BarbuVăcărescu nr. 164, este o arenă polivalentă careîntruneşte simultan trei componente esenţiale: este modulară, înfuncţie de parametrii determinaţi de fiecare eveniment, arecapacitatea de a produce evenimente simultane, având spaţii binedeterminate, pentru fiecare tip de eveniment, şi este dotată cu obază logistică care poate să eficientizeze realizarea oricăruieveniment.

În interiorul arenei vor fi numeroase puncte de vânzare pentruspectatori, cu băuturi răcoritoare, bere şi mâncare, amenajate înmare parte cu mese şi scaune, în zone acoperite cu corturi şifoişoare.
Pentru o mare parte a evenimentelor, vânzarea produselor se va facepe bază de jetoane cu valoare unică, ce vor fi cumpărate lapunctele special amenajate în locaţie.

Potrivit proprietarilor, în locaţie vor fi amenajate,totodată, aproximativ 800 de spaţii de parcare. Afluxulpublic, căile de acces şi evacuare sunt proiectate conformanalizelor de management al riscului şi regulamentelor în vigoarelegale (inclusiv normelor PSI) pentru totala siguranţă aspectatorilor.

Zone Arena dispune de tribune modulare, care permit oconfiguraţie variabilă.

O altă activitate importantă a Zone Arena va fi aceea dea găzdui târguri şi expoziţii. Astfel, într-o zonă specialamenajată din Zone Arena va fi amplasată infrastructura necesarăorganizării de târguri şi expoziţii, formată din corturi dediferite mărimi, chioşcuri, căsuţe din lemn, cu alei de acces, zonăde parcare şi grupuri sanitare. Corturile pot fi dotate cu partiţiipentru standuri de expoziţii, instalaţii de climatizare a aerului,instalaţii de sunet şi lumină, ecrane video, ecrane plasmă,instalaţii electrice, mobilier, echipamente pentru catering etc.Corturile pot avea suprafeţe de la 25 mp până la 3.000 mp, înfuncţie de cerinţele organizatorilor de expoziţii.

De asemenea, Zone Arena va beneficia de cea mai mare scenă dinRomânia, pe care au mai cântat artişti precum Metallica, PeterGabriel, Ricky Martin, Joe Cocker, Judas Priest, Whitesnake, Pink,Supertramp, The Cure etc. Este, de altfel, scena pe care, înultimele şapte ediţii, s-a desfăşurat festivalul Cerbul de Aur.

Spaţiul de concerte al Zone Arena se deschide pe 2 mai,cu concertul lui George Dalaras.

Pe de altă parte, zona expoziţională va fi deschisă pe 14 mai,cu o expoziţie Barbie & Lego. Expoziţia va fi deschisă până pe6 iunie şi se va desfăşura pe un spaţiu de 1.200 metri pătraţi.

Printre evenimentele următoare se numără concertul GoranBregovic & Wedding and Funeral Orchestra (20 mai), OraşulCopiilor (21mai - 1 iunie), Oraşul Fotbalului (11 iunie - 11 iulie)şi concertul lui OzzyOsbourne (2 octombrie).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici