Zsa Zsa Gabor şi-a dat seama că medicii i-au amputat piciorul, la 18 luni după operaţie

Actriţa americană de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 95 de ani, şi-a dat seama că medicii i-au amputat piciorul, la 18 luni după intervenţia chirurgicală, realizată în ianuarie 2011.

6617 afișări
Imaginea articolului Zsa Zsa Gabor şi-a dat seama că medicii i-au amputat piciorul, la 18 luni după operaţie

Zsa Zsa Gabor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a făcut această descoperire în momentul în care a încercat să se ridice din pat, a declarat cel de-al nouălea soţ al ei, Frederic von Anhalt, informează dailymail.co.uk.

"Lipseşte ceva", a exclamat actriţa, îngrozită, în momentul în care a descoperit că piciorul drept i-a fost amputat de la nivelul genunchiului.

Nimeni din anturajul vedetei nu a putut să o informeze pe artistă despre operaţia de amputare, pentru că nimeni nu voia să o supere, a declarat Frederic von Anhalt, citat de New York Post.

Zsa Zsa Gabor nu a putut să facă singură această descoperire, întrucât are o mână paralizată, iar cealaltă este prea scurtă pentru a ajunge la locul de unde piciorul drept i-a fost amputat.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate şi a fost de multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010, încercând să răspundă la telefon. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în ianuarie 2011, o mare parte a piciorului drept. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

Actriţa trăieşte imobilizată la pat, în reşedinţa ei din Los Angeles.

Frederic von Anhalt a declarat că soţia sa "nu este conştientă nici de faptul că este hrănită printr-un tub".

"Acest lucru ar supăra-o foarte tare. Ea a fost întotdeauna atât de strălucitoare şi este atât de vanitoasă", a spus soţul actriţei.

Totodată, Frederic von Anhalt a evitat să îi spună soţiei sale că una dintre bunele ei prietene, Phyllis Diller, a murit luna trecută. "Nu vreau să-i dau veşti proaste soţiei mele", a declarat von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici