Zsa Zsa Gabor, spitalizată de urgenţă după ce a început să expectoreze sânge

Zsa Zsa Gabor, care se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate după ce a căzut din pat, în iulie 2010, a fost din nou internată de urgenţă, marţi, într-o clinică din Los Angeles, după ce a început să expectoreze sânge, a anunţat soţul ei, Frederic von Anhalt.

92 afișări
Imaginea articolului Zsa Zsa Gabor, spitalizată de urgenţă după ce a început să expectoreze sânge

Zsa Zsa Gabor, spitalizată de urgenţă după ce a început să expectoreze sânge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se află la secţia de urgenţe. Respira greu şi scuipa sânge", a declarat Frederic von Anhalt, cel de-al nouălea soţ al actriţei.

Actriţa în vârstă de 94 de ani a fost internată în cursul dimineţii de marţi la Centrul medical Ronald Reagan din cadrul Universităţii UCLA.

"Nivelul tensiunii ei este foarte ridicat, iar plămânii ei trebuie să fie curăţaţi, pentru că elimină sânge. Este o problemă gravă, dar medicii se ocupă de ea", a adăugat Frederic von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor a fost spitalizată pentru scurt timp săptămâna trecută, actriţa declarându-se copleşită de emoţia provocată de moartea actriţei Elizebeth Taylor. Potrivit purtătorului ei de cuvânt, John Blanchette, Zsa Zsa Gabor părea convinsă că ea este următorul star de la Hollywood care va muri, după actriţele Jane Russell şi Liz Taylor.

Noua ei internare s-a produs într-o perioadă în care actriţa era pe punctul de a anunţa scoaterea la licitaţie a "câtorva sute de rochii create de designeri celebri", pe care Zsa Zsa Gabor le-a purtat la galele de decernare a premiilor Oscar şi în filmele în care a jucat.

Încasările vor fi donate unui centru de servicii în folosul comunităţii în care actriţa de origine maghiară a ispăşit o condamnare după ce a lovit un poliţist - acesta fiind doar unul dintre numeroasele incidente pe care actriţa le-a avut de-a lungul anilor cu forţele de ordine.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate şi a fost de multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în luna ianuarie a acestui an, o mare parte a piciorului drept. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici