ZZ Top va susţine un concert umanitar în Chile

Trupa rock americană ZZ Top este primul nume mare din industria muzicală internaţională care se va deplasa în Chile, pe 18 mai, pentru a susţine un concert umanitar în beneficiul victimelor cutremurului din 27 februarie, care a devastat această ţară sud-americană, informează contactmusic.com.

42 afișări
Imaginea articolului ZZ Top va susţine un concert umanitar în Chile

ZZ Top va susţine un concert umanitar în Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Billy Gibbons, solistul trupei ZZ Top, a confirmat această informaţie într-o înregistrare video postată pe site-ul trupei sale.

"Lumea întreagă este la curent cu efectele devastatoare cauzate de cutremurul care s-a produs în ţara voastră. Noi ştim însă că spiritul poporului chilian nu poate fi învins şi că acum este mai puternic ca niciodată. Grupul ZZ Top va cânta în Santiago de Chile, pe 18 mai, pe stadionul Movistar. Sperăm să fiţi alături de noi pentru a petrece împreună o seară specială", a declarat Billy Gibbons.

Un seism cu magnitudinea de 8,8, urmat de un tsunami care a inundat mai multe sate de coastă, a afectat Chile la 27 februarie, provocând moartea a aproximativ 500 de persoane şi dispariţia altor câtorva sute. Peste 200 de replici au fost înregistrate în Chile de la cutremurul din 27 februarie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici