Marius Tucă Show. Cristoiu: Tânăra generaţie nu mai foloseşte tableta

  • Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la show-ul live de pe site-ul Mediafax, s-a declarat surprins de faptul că noua generaţie nu mai preferă tableta
  • Tinerii aleg un telefon care să îndeplinească şi această funcţie.
  • Cristoiu: Există şi imprimanta cu acumulator. Eu folosesc aceste imprimante cu wireless foarte uşor de utilizat.
5612 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show.  Cristoiu: Tânăra generaţie nu mai foloseşte tableta

Marius Tucă Show, Cristoiu: Tînăra generaţie nu mai foloseşte tableta

Cristoiu s-a declarat surprins de faptul că noua generaşie nu mai preferă tableta, alegând un telefon care să îndeplinească şi această funcţie.

”Capitalismul autentic este în aceasta aplicaţie Huawei. La ora actuală cea mai mare problemă  a telefoanelor mobile este că tinerii nu mai folosesc tabletele.  Cu cat este mai mare ecranul, cu atât este mai greu de cărat. Imediat au venit Huawei, Samsung cu telefoane mobile. Acest telefon devine şi o tabletă”.

 Există şi imprimanta cu acumulator.  Eu folosesc aceste imprimante cu wireless foarte uşor de utilizat. Pot sa imprim automat sau prin aplicaţie. Marea transformare in word este calitatea ocerizarii. Toate aplicaţiile sunt teoretic gratuite. Aceasta aplicaţie daca vreti sa fie mult mai bună.

Marius Tucă l-a întrebat pe Ion Cristoiu: ” Daca aveti acest telefon Huawei si se face si tableta, de ce mai aveţi si tabletă?”. La acaestă întrebare Cristoiu a răspuns : ”Din obişnuinţă. Un lucru foarte important. Ipad-ul cel mai bun din lume este cel care are tastatură”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici