Marius Tucă Show e în direct diseară, la Aleph News. Invitaţi: Adnana Popa, antreprenor, Bogdan Grabowski, avocat, şi Ion Cristoiu, publicist

126 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show e în direct diseară, la Aleph News. Invitaţi: Adnana Popa, antreprenor, Bogdan Grabowski, avocat, şi Ion Cristoiu, publicist

Adnana este unul dintre antreprenorii tineri care au înţeles importanţa educaţiei financiare de la vârste mici. Copiii au nevoie să ştie cum se câştigă banii şi, de asemenea, cum se gestionează. Adnana vine diseară în faţa lui Marius Tucă şi povesteşte cât e de importantă educaţia financiară.

Ai dat bani pentru „Cuminţenia Pământului". Ai vrut să păstrezi această minunăţie în patrimoniul naţional. Totuşi, nu s-a mai auzit nimic în ultima vreme. Avocatul proprietarilor „Cuminţeniei...", Bogdan Grabowski, vine la Marius Tucă să spună cum mai stau lucrurile.

Publicistul Ion Cristoiu face o disecţie exactă a ultimelor evenimente la zi. Fără milă, necenzurat.

Marius Tucă Show, diseară, la şapte, la Aleph News. "E un parfum al revoluţiei, plutind / în ampla ridicare către nouri / a schelelor de aluminiu şi e / un gust de viaţă revărsat din lucruri" (Nichita Stănescu, de care ne amintim azi, de ziua lui de naştere). 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici