Regizorul Cristi Puiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show. ,,Dictatura este un lucru mult mai periculos decât pandemia!”

  • Cristi Puiu: ,,Cred ca dictatura este un lucru mult mai periculos decât pandemia”
  • Cristi Puiu:,,Am cerut să vorbesc fără mască, ne-am născut fără mască. Aceste măsuri sunt tranzitorii”
  • Cristi Puiu: ,,Ştiţi ce mă deranjează la toată problema asta? Frica din ochii omului!”
1432 afișări
Imaginea articolului Regizorul Cristi Puiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show. ,,Dictatura este un lucru mult mai periculos decât pandemia!”

Regizorul Cristi Puiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show. ,,Dictatura este un lucru mult mai periculos decât pandemia!”

Invitat în emisiunea Marius Tucă Show, regizorul Cristi Puiu îţi explică ce s-a întâmplat pe scena de la TIFF, acolo unde discursul său a stârnit reacţii şi controntroverse aprinse în spaţiul public. Cristi Puiu susţine că nu avea de gând să ţină un asemenea discurs tranşant, chiar la proiecţia noului său film, ,,Malmkrog”, însă devoalează motivul care l-a determinat să aibă o asemenea reacţie.


,,Eram foarte supărat când am început să vorbesc la Cluj, ne-au ţinut jumătate de oră până să intrăm. Au fost mai mulţi factori: masca, frigul, tânşarii (…) Ştiţi ce mă deranjează la toată povestea asta? Frica din ochii omului!” povesteşte regizorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici