VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 24 mai, la Aleph News. Invitaţi - antreprenorul Cornel Amariei, arhitecta Anne-Marie Jipa şi publicistul Ion Cristoiu

107 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 24 mai, la Aleph News. Invitaţi - antreprenorul Cornel Amariei, arhitecta Anne-Marie Jipa şi publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show

Are 28 de ani, e inventator şi a fost nominalizat de Forbes SUA pe lista celor mai influenţi tineri cu vârsta sub 30 de ani, iar saptamâna trecută a fost premiat de Global Business Hall of Fame pentru invenţia ochelarilor inteligenţi, destinaţi nevăzătorilor, o distincţie pe care, în trecut, au mai primit-o Estee Lauder şi Levi Strauss. E dotat cu un mix fabulos de creativitate şi spirit antreprenorial. Vino diseară la Marius Tucă Show să faci cunoştinţă cu millenialul tipic – inovativ, curios, îndrăzneţ.

O tipă plină de caracter, cu o personallitate puternică, indiferentă în faţa şabloanelor, Anne-Marie Jipa e un alt mix puternic, de data asta între artă, arhitectură şi design interior. Sfidează normele şi impune o viziune autentică, personală, asupra lucrurilor. Hai diseară s-o vezi pe Anne-Marie Jipa – o tipă care iese din tipare.

Într-o lume tot mai distopică, omul învaţă în fiecare zi să accepte condiţionarea ca regulă de bază pentru ceea ce a învăţat să denumească fericirea. Paradigma socială se schimbă subtil dar cu rapiditate. De aceea, e necesar să-i asculţi pe cei care identifică cu acuitate tentativele de prostire a unei naţii din ce în ce mai puţin critică. Ion Cristoiu vine diseară la Marius Tucă Show pentru un comentariu pertinent pe tema ultimelor evenimente.

Marius Tucă Show. În direct, diseară, de la şapte. Pe Aleph News. "Directorul interveni sentenţios: acesta este secretul fericirii şi al virtuţii: să-ţi placă ceea ce eşti obligat să faci. Acesta este ţelul întregii condiţionări: să-i facă pe oameni să-şi îndrăgească destinul social implacabil" (Aldous Huxley – Minunata lume nouă)  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici