Alertă ANM. Averse şi vijelii în toată ţara

  • Informarea meteorologică e valabilă între 29 aprilie, ora 12:00 – 30 aprilie, ora 22:00
  • În tot acest timp vor fi vijelii, averse, tunete şi fulgere
  • Astfel de fenomele apar şi în primele zile ale lunii mai
7376 afișări
Imaginea articolului Alertă ANM. Averse şi vijelii în toată ţara

Alertă ANM.Averse şi vijelii în toată ţara.

De la ora 12:00 intră în vigoare o informare a meteorologilor, valabilă până mâine la ora 22:00. În tot acest timp, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi izolat căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi punctiform, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala şi în primele zile ale lunii mai în majoritatea regiunilor. În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi izolat căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi punctiform, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp.


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Kim Jong-un, cel mai căutat om de pe planetă. Ce se întâmplă în aceste momente la Phenian
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici