Avertizare METEO Cod galben în 11 judeţe din România. ANM anunţă un weekend cu ploi şi furtuni

  • Ploile nu dispar complet din România în acest weekend.
  • Sâmbătă dimineaţă, ANM a emis Cod galben de ploi şi furtuni în 11 judeţe.
  • Vezi aici cum va fi vremea în România sâmbătă, 3 iulie, până la ora 23.
16339 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO Cod galben în 11 judeţe din România. ANM anunţă un weekend cu ploi şi furtuni

Avertizare METEO

UPDATE METEO - Vremea în România 3 iulie 2021, până la ora 23:00

Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate: Revin ploile, iar izolat va fi grindină şi vânt puternic.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi seara, când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp, se vor acumula cantităţi de apă în medie de 10...15 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

METEO 3 iunie 2021- Vremea

După ce ziua de vineri a adus furtuni severe în peste jumătate de ţară, weekendul debutează cu ploi în 11 judeţe din România, pentru care ANM a emis Cod galben. Până sâmbătă, 3 iulie, la ora 10:00, sunt anunţate fenomene meteorologice precum ploi însemnate cantitativ sau instabilitate atmosferică temporar accentuată

În intervalul menţionat, în Maramureş, nordul Crişanei şi al Transilvaniei şi local în Moldova, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Zonele vizate de avertizarea mete ANM sunt Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Cluj, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Sălaj, Satu Mare, Suceava, şi Vaslui.

Vremea se va menţine în general instabilă şi în următoarele zile.

CITEŞTE AICI cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici