Avertizare METEO Cod roşu. Ploi şi vijelii, anunţate de ANM în patru judeţe

  • Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări nowcasting Cod roşu de ploi şi vijelii.
  • Sunt vizate mai multe localităţi din patru judeţe din România.
  • Potrivit ANM, este vorba despre Braşov, Hunedoara, Vâlcea şi Gorj, în special în zona înaltă.
45333 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO Cod roşu. Ploi şi vijelii, anunţate de ANM în patru judeţe

Avertizare METEO Cod roşu

METEO ANM - Cod roşu: vremea în Braşov

Potrivit ANM, Codul roşu pentru judeţul Braşov este valabil până la ora 16.30 şi vizează zona de munte, de la peste 1.800 de metri şi Vama Buzăului. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

METEO ANM - Cod roşu: vremea în Hunedoara

În judeţul Hunedoara, Codul roşu este valabil până la ora 16.00 şi vizează localităţile Petroşani, Vulcan, Lupeni, Uricani, Aninoasa şi zona de munte de la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

METEO ANM - Cod roşu: vremea în Gorj

În judeţul Gorj, este Cod roşu până la ora 15.45, în zona de munte, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

METEO ANM - Cod roşu: vremea în Vâlcea

Şi în Vâlcea este Cod roşu până la ora 15.40 Sunt vizate localităţile Perişani, Câineni, Boişoara, Racoviţa, Titeşti şi zona de munte de la peste 1.800 de metri. Aici se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

CITEŞTE AICI METEO Cod portocaliu de vijelii şi averse pentru 10 judeţe
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici