Avertizare METEO România. ANM anunţă ploi torenţiale în toată ţara

  • Meteorologii au emis o avertizare meteo luni, 7 iunie.
  • ANM anunţă ploi care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii şi grindină în toată ţara.
  • Instabilitatea atmosferică va fi puternică până la sfârşitul săptămânii.
6695 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO România. ANM anunţă ploi torenţiale în toată ţara

Avertizare METEO România

Avertizare METEO. Vremea în România

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo valabilă începând de marţi, la ora 12.00. 

Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în sudul, centrul şi estul teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25...50 l/mp.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată până la sfârşitul săptămânii. De altfel, avertizarea este în vigoare până joi, la ora 23.00.

METEO Bucureşti

Cum va fi vremea în Capitală? Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o prognoză specială pentru intervalul marţi ora 12.00 - joi ora 23.00, pentru Bucureşti.

CITEŞTE AICI: Prognoza METEO pe 2 săptămâni. Cum va fi vremea în fiecare regiune

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici