Circulaţie în condiţii de ploaie şi burniţă, în mai multe judeţe

  • Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Satu Mare şi Vaslui.
  • În zona de munte a judeţului Dâmboviţa, în zona Padina, sunt semnalate condiţii de polei.
305 afișări
Imaginea articolului Circulaţie în condiţii de ploaie şi burniţă, în mai multe judeţe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Satu Mare şi Vaslui, carosabilul este umed, iar vizibilitatea bună. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

În zona de munte a judeţului Dâmboviţa, în zona Padina, sunt semnalate condiţii de polei, fără evenimente rutiere în desfăşurare. Acţionează utilaje care împrăştie material antiderapant.

Pe principalele artere rutiere din ţară, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Piteşti-Sibiu, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

„Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed (de ploaie), recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcţiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, transmite Infotrafic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici