Cum va fi vremea în luna iunie? Cum arată prognoza meteo

Temperaturile înregistrate în luna iunie vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, se arată în prognoza pe 4 săptămâni, publicată marţi de Administraţia Naţională de Meterorologie.

2423 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea în luna iunie? Cum arată prognoza meteo

Cum va fi vremea în luna iunie? Cum arată prognoza meteo

METEO Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în estul şi sud-estul teritoriului, dar şi deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile sudice şi în cele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

METEO Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acaestă perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale şi nordvestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai coborâte în regiunile estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici