Meteo. Avertizare ANM: Cod Galben de ploi, valabilă până sâmbătă, pentru toată ţara

O atenţionare Cod Galben de ploi este valabilă în cursul zilei de vineri până sâmbătă dimineaţa, pentru toată ţara. Cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...60 l/mp, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

22935 afișări
Imaginea articolului Meteo. Avertizare ANM: Cod Galben de ploi, valabilă până sâmbătă, pentru toată ţara

Atenţionarea expiră sâmbătă, la 10.00.

Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică temporar accentuată în toată ţara.

„În intervalul menţionat, pe arii relativ extinse vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...60 l/mp”, conform ANM.

Până la jumătatea săptămânii viitoare gradul de instabilitate atmosferică se va menţine accentuat în cea mai mare parte a ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici