METEO Avertizări Cod galben de ceaţă în opt judeţe din ţară

Meteorologii au emis joi dimineaţa mai multe avertizări Cod galben de ceaţă, valabile în opt judeţe din ţară.

279 afișări
Imaginea articolului METEO Avertizări Cod galben de ceaţă în opt judeţe din ţară

METEO Avertizări Cod galben de ceaţă în opt judeţe din ţară

Potrivit ANM, sunt vizate zonele joase ale judeţelor Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Mureş, Gorj, dar şi judeţele Olt, Dolj şi Teleorman.

În aceste zone se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic atrage atenţia că, joi dimineaţa, este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba (DN1 Alba-Aiud), Bistriţa-Năsăud, Cluj, Dolj (DN6 Cârcea-Dioşti şi DN 55 Malu Mare-Ghindeni) şi Olt (DN 64 Caracal şi DN 54 Caracal), vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, fiind drumuri unde este redusă chiar sub 50 de metri.

Se circulă în condiţii de ceaţă şi pe autostrada A10 Sebeş-Turda, unde, pe alocuri, vizibilitatea în trafic este redusă sub 200 de metri.

De asemenea, pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădăşelu, km. 1-24 (loc. Câmpia Turzii - Turda - Sănduleşti) şi 50-61 (loc. Gilău - Nădăşelu), traficul rutier se desfăşoară in condiţii de ceaţă, pe alocuri cu vizibilitate sub 100 de metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici