METEO Ploi şi vânt, vineri, în Bucureşti

Instabilitatea atmosferică va fi în creştere vineri la orele amiezii în Capitală, când vor fi vijelii şi averse, potrivit prognozei speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

455 afișări
Imaginea articolului METEO Ploi şi vânt, vineri, în Bucureşti

FOTO Medifax/Bogdan Danescu

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere din orele amiezii în Capitală, când vor fi perioade cu descărcări electrice, intensificări ale vântului şi vijelii (viteze la rafală în medie de 55-75 km/h), averse şi posibil grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 5-10 l/mp şi izolat 15-20 l/mp.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar temperatura aerului pe parcursul nopţii va fi de 14-17 grade.

Prognoza este valabilă de vineri, ora 11.00, până sâmbătă, ora 6.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici