METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Temperaturi plăcute şi ploi pe parcursul nopţii

  • Meteorologii anunţă că în weekend, la Bucureşti, temperaturile vor fi apropiate de mediile normale ale perioadei.
  • Este posibil să plouă, în special în noaptea de sâmbătă spre duminică, avertizează specialiştii.
5107 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Temperaturi plăcute şi ploi pe parcursul nopţii

METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Temperaturi plăcute şi ploi pe parcursul nopţii

Până sâmbătă dimineaţa, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

Sâmbătă, vremea se va încălzi uşor faţă de zilele anterioare. Cerul va avea înnorări temporare şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice, cu o probabilitatea mai mare în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică şi duminică spre orele serii. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici